Stinge lumina

Strângem gunoiul
Gold Plaza Baia Mare e pe val

banner ora pamantului

Nu, nu este piesa de la Ruby, pe care o are părintele ca ringtone. Este cu siguranță unul dintre cele mai interesante modalități de a arăta că îți pasă de planetă. Pornit în 2008, campania Earth Hour a luat amploare, iar an de an i se alătură tot mai multe țări și orașe.

Baia Mare a stins lumina de fiecare dată. Acesta este un alt motiv să fiu mândru de orașul meu. Este normal să încerc să vă trezesc interesul pentru eveniment, în special atunci când oamenii de la Indfloor aruncă niște premii simbolice pentru cei care se alătură cauzei lor.

Nu știu cât de mult ajută o singură oră de întuneric planeta, însă știu că dacă am face asta cel puțin o dată pe săptămână, am contribui și noi la îmbunătățirea calității vieții. De asemenea, mai știu că educația civică pe care ar trebui să o primim în școli lipsește cu desăvârșire. Avem nevoie de oameni care să fie un exemplu în ceea ce privește protejarea naturii.

Dar, dacă voi aveți cumva idei mai bune, vă rog să le expuneți. În 23 martie stingem lumina pentru o singură oră, însă dacă o facem majoritatea, poate conta pentru mediul înconjurător. Dacă o faceți pentru premiu sau nu, important e să afle lumea de ora dedicată Pământului.

Sper că v-am trezit interesul pentru unul dintre cele mai frumoase ore dedicate protecției mediului înconjurător.

Comentarii

  1. By Nautilus

  2. By Rolling Ideas

  3. By Adrian B

  4. By Tender Carmen Marilena

  5. By Adriana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *