Carte pentru copii

Defrișare criminală
Ska-nk dă muzica mai tare

Lumea aceasta a internetului ne pregătește mereu surprize plăcute. Așa suntem noi, oamenii 2.0, mai speciali, în sensul bun al cuvântului. Iar atunci când, vreun băimărean de-al meu face ceva important, nu mă pot abține să nu ajut.

Alina, v-am mai povestit de ea aici, blogger oficial al Teatrului Municipal Baia Mare, își dorește să ajute cum poate niște copii. Aceștia din urmă frecventează un Centru de Zi pentru copiii proveniți din familii monoparentale, centru întreținut de cei de la HHC ( Hope and Homes for Children).

Ea s-a gândit că acești copilași au nevoie de cărți, iar apoi a dat de veste prin lumea internetului. Ce trebuie să faceți? Dacă aveți cumva acasă o carte de povești, luați legătura cu ea sau cu mine, și alături de un mesaj personalizat, acea cartea va ajunge pe rafturile micii biblioteci.

Deci, prieteni, familie, băimăreni, toți cei care citiți, puneți mâna și căutați acasă. Aștept să luați legătura cu mine sau cu Alina. Știți cum se spune, ”nu există nici o problemă care să nu fie rezolvată citind o carte.”

Sursa foto.

Comentarii

  1. By Cristina

  2. By Iftime Alexandru

  3. By Adriana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *